Elevii de la „Aron Cotruș” vor învăța strict online pentru 14 zile, după ce un cadru didactic a fost depistat cu Covid-19

  de Raluca Medeleanu | 21 septembrie 2020, 3:10 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  1

  Școala Gimnazială „Aron Cotruș” de pe strada Petru Rareș din municipiu trece pe scenariu roșu, elevii fiind nevoiți să rămână acasă și să învețe strict online după ce un cadru didactic a fost depistat cu coronavirus.

  „Este vorba de un cadru didactic pozitiv și unul – contact direct. Elevii vor învăța online pe o perioadă de 14 zile”, ne-a declarat dr. Adriana Stoica, de la DSP Arad.

  Aceasta ne-a explicat că din totalul de 12 clase ale școlii ar fi fost necesară suspendarea orelor la 10 dintre acestea, astfel că DSP a luat decizia că este mai sigur ca toți elevii să învețe online. Cu toate acestea, dat fiind faptul că acel cadru didactic depistat pozitiv a intrat în contact doar cu un alt cadru didactic (aflat acum în izolare), elevii nu sunt nevoiți să rămână și în izolare la domiciliu, ci doar vor învăța de acasă.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.