joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii continuă activitatea în format fizic. Anunțul autorităților

  de - | 4 februarie 2022, 8:45 AM | Educaţie | Topic special

  0

  (foto: arhivă)

  Școlile continuă săptămâna viitoare activitatea în format fizic, pentru că nu s-a depășit borna de 75% a paturilor de terapie intensivă ocupate, anunță Mediafax.

  Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunțat, joi, că a crescut rata de ocupare a paturilor de la terapie intensivă de la 34,5% la 45,19% în această săptămână.

  „Pe județe există o variație importantă, între 17,50 și 67,73%. Acest lucru este important pentru că, potrivit reglementărilor, în funcție de rata de ocupare a paturilor se stabilește și felul în care funcționează școlile pentru săptămâna următoare”, a spus Baciu.

  Din moment ce nu s-a depășit pragul de 75%, săptămâna viitoare toate școlile își vor continua activitatea în format fizic sigur, cu excepțiile punctuale în care există cazuri pozitive în școli.

  sursa: știripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.