Elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, în competiție la Concursul internațional de interpretare „Vivat Musica!”

  de Raluca Medeleanu | 12 mai 2021, 12:53 PM | Cultură | Educaţie

  0

  Elevii de la Colegiul Național „Sabin Drăgoi” din Arad participă la concursul internațional de muzică „Vivat Musica”, concurs de muzică de cameră, ansamblu coral, ansamblu orchestral și ansamblu vocal-instrumental, la secțiunea „Ansamblu Orchestral – Categoria C2 c”.

  Reprezentațiile au fost susținute și filmate în cadrul Bisericii Catolice „Anton de Padova” din Arad. Reprezentanții Colegiului afirmă că pe lângă restul premiilor, aspiră și la premiul publicului care depinde de numărul de like-uri primite. Pentru a îi susține, puteți da „like” la postarea Colegiului de Arte din Arad pe pagina oficială de Facebook a concursului:

  Secțiunea Ansamblu Orchestral
  Categoria C2 c

  Colegiului de Arte Sabin Dragoi
  J. Strauss II – Die…

  Posted by Concursul de interpretare VIVAT Musica on Monday, May 10, 2021

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.