sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Arta din natură. Natura din artă”. Elevii de la Colegiul „Sabin Drăgoi” au participat la o tabără creativă în Lunca Mureșului

  de Special Arad | 25 septembrie 2023, 11:09 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Clubul Rotary Arad Cetate, în parteneriat cu R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. și Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, au organizat în perioada 18-22 septembrie 2023, o inedită tabără de pictură la Centrul de Vizitare Ceala.

  Tabăra de pictură a avut un obiectiv precis: un spațiu simplu, o clădire anexă a Centrului de Vizitare Ceala, a prins viață, devenind un punct de atracție plin de culoare, viață și natură. Picturi frumoase, picturi murale în culori vii și atrăgătoare care înfățișează aspecte din aria naturală protejată, cu siguranță te vor face să te oprești și să admiri arta și talentul celor 15 elevi din clasele IX-XI, coordonați de doamnele profesor Ema Hrițcu și profesor Anda Tămaş, director adjunct al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad.

  Adolescenții au plăsmuit și pictat o lume colorată, cu plante și animale, curată și frumoasă, lăsând astfel prin creațiile lor o parte din sufletul lor, creând o imagine și o atmosferă de poveste.

  Rotary Arad Cetate Lunca Muresului 2023 2

  Clubul Rotary Arad Cetate și Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, în calitate de inițiatori ai proiectului, exprimă sincerele mulțumiri pentru implicare și sprijinul acordat, elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, invitând arădenii să admire exprimarea plastică a imaginației ce redă natura prin culori pline de creativitate, emoție, bucurie și puritate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.