sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Eveniment destinat prevenției consumului de droguri, organizat la Arad

  de Special Arad | 18 ianuarie 2024, 12:24 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. În data de 30.01.2024 Patronatul Național Român filiala Arad împreună cu partenerii Consiliul Județean Arad, CJCA, Inspectoratul Județean Școlar Arad, Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Club Rotary, Rotary Cetate, Lions, OSTSM organizează un eveniment destinat prevenției consumului de droguri în rândul tinerilor liceeni.

  Evenimentul denumit „Nu te droga, în joc e viața ta!” are ca scop, conștientizarea și coagularea societății civile în vederea tragerii unui semnal de alarmă privind pericolul consumului de droguri în rândul tinerilor. Este foarte important ca mediul de afaceri să beneficieze de forță de muncă tânără care să performeze în domeniile pe care și le aleg iar creșterea consumului în rândul tinerilor reprezintă un real pericol privind viitorul pieței forței de muncă.

  La eveniment vor participa ca și speakeri Comisar Cătălin Țone (fost șef Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București), expert antidrog alături de un fost consumator de droguri și Dr. Dorina Onița Medic primar psihiatru (medic șef CSM).

  Evenimentul va avea loc la sala festivă din Corpul M (Micalaca) a Universității Aurel Vlaicu din Arad începând cu orele 12:00. Patronatul Național Român filiala Arad, dorește să unească diverse sfere de influență pentru a duce o luptă comună împotriva acestui flagel iar publicul țintă sunt copiii din liceele arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.