duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii arădeni, performanți la Concursul de Discurs Public în Limba Engleză, faza națională

  de Special Arad | 27 martie 2023, 4:25 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Inspectoratul Școlar Județean informează că Județul Arad a obținut performanțe notabile la Concursul de Discurs Public în Limba Engleză 2023, faza națională, care a avut loc în perioada 25 – 26 martie la Liceul Internațional de Informatică București.

  Dintre cei 10 elevi participanți în semifinale, elevul Matei Marc de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad s-a calificat în finală. A fost recompensat cu mențiune.

  De asemenea, în cadrul semifinalelor, eleva Vesa Alexia de la Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad s-a clasat a doua și eleva Pătcaș Maria de la același colegiu, s-a clasat pe locul 3.

  Reprezentantul Liceului Teoretic „Josef Gregor Tajovsky” Nădlac, Onuțe Alexandru Robert, a obținut mențiune la fel ca și Popa Maia de la Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad.

  Totodată, la nivel de reprezentare în juriu, județul Arad a avut cele mai multe cadre didactice: doamnele profesor Rotaru Diana de la Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad, prof. Tira Diana de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, prof. Popuțe Adina de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad, prof. Stănculea Andreea de la Liceul Național de Informatică și prof. Ponta Daciana de la Liceul Teoretic „Josef Gregor Tajovsky” Nădlac.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.