duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeni reținuți pentru amenințări și agresiuni împotriva propriilor membri de familie

  de Special Arad | 9 ianuarie 2023, 5:41 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. În ziua de 7 ianuarie a.c., un bărbat de 30 de ani, din Sântana, și-ar fi agresat fosta soție, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu.
  Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost sesizați despre faptul că, în ziua de 8 ianuarie a.c., un bărbat de 40 de ani, din Sintea Mare, și-ar fi amenințat fiul cu un cuțit. Pe numele celui în cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu.
  În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea de infracțiuni asupra unui membru de familie.

  Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe ordine de protecție provizorii.

  Un bărbat de 38 de ani, din Zădăreni, și-ar fi agresat soția și fiica, în noaptea de 7/8 ianuarie a.c., iar în Sintea Mare, un bărbat de 40 de ani și-ar fi lovit concubina.

  Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale pentru violență în familie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.