luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elev, lovit cu picioarele în cap, în fața Colegiului Economic. A fost nevoie de intervenția jandarmilor (Video)

  de Special Arad | 6 aprilie 2022, 2:58 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Un tânăr de 18 de ani, din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, în urma unui conflict avut cu un coleg de clasă. Cei doi sunt elevi la o instituție de învățământ postliceal și se aflau în afara orelor de curs.

  S-a întâmplat luni după-amiază, în fața unui liceu din centrul municipiului Arad (Colegiul Economic) unde, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, tânărul de 18 ani s-a năpustit asupra colegului său, aplicându-i mai multe lovituri cu picioarele în zona feței.

  În urma agresiunii, victima s-a ales cu mai multe leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, la fața locului fiind solicitat și un echipaj de ambulanță.

  Un cetățean care a asistat la întreaga scenă a sunat la 112 și un echipaj de Jandarmerie a fost direcționat imediat în zona respectivă pentru luarea măsurilor legale, însă, la sosirea jandarmilor agresorul dispăruse. În baza semnalmentelor primite, acesta a fost identificat într-o altă zonă din municipiul Arad.

  Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tânărului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.

  Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.