Trafic îngreunat pe Arad – Zădăreni. A luat foc o mașină

  de Special Arad | 19 January 2022, 2:43 PM | Știri Arad

  0

  Captură video Sebastian Marius / Arad Traffic

  Traficul a fost îngreunat miercuri după-amiază, începând cu aproximativ ora 14:15, pe DJ 682, între Arad și Zădăreni, când un autoturism a luat foc. inițial, traficul a fost complet blocat, pe ambele sensuri de mers, iar în jurul orei 14:30 s-a dat drumul circulației, alternativ, pe o singură bandă de mers.

  La fața locului a intervenit un echipaj de stingere de la Detașamentul Arad care a reușit să stingă incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube de natură materială.

  La ora actuală se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei de incendiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.