joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu mâna dusă la nas

  de - | 20 februarie 2023, 1:02 PM | Naţional

  0

  Elena Udrea a acordat un interviu din închisoare pentru Realitatea PLUS Ancăi Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea.

  „Eu am spus doar jumătate de adevăr. În mod real gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui.

  A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare. Este un fel de «știu totul despre voi». Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei“, a explicat Elena Udrea.

  Aceasta a fost condamnată, în primăvara anului trecut, de Înalta Curte de Casație și Justiție a României la o pedeapsă de șase ani de închisoare primită în urmă cu patru ani, în dosarul Gala Bute. Ulterior sentinței, Elena Udrea a fugit din țară și a fost dată în urmărire generală de Poliția Română. Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie 2020, când a fost extrădată din Bulgaria.

  sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.