miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ANAF îi execută silit pe Elena Udrea și Dorin Cocoș

  de - | 6 iunie 2024, 8:09 AM | Naţional

  0

  Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat scoaterea la licitație a unei părți din Euro Hotels Grivița, situat în apropierea Gării de Nord din București, anunță stiripesurse.ro

  Prețul de vânzare pentru jumătate din hotel este de 16,85 milioane de lei (inclusiv TVA). Proprietatea este divizată între Elena Udrea și Dorin Cocoș, fiecare deținând câte un sfert, fiecare cotă fiind evaluată la 8,42 milioane de lei (inclusiv TVA).

  Potrivit profit.ro, vânzarea acestor bunuri are loc în cadrul unor dosare investigate de Direcția Națională Anticorupție (DNA). De-a lungul timpului, ANAF a scos la licitație mai multe bunuri aparținând Elenei Udrea, în special terenuri.

  Euro Hotel Grivița, construit în 1905 și renovat complet în 2014, este un hotel de 4 stele, cu un interior amenajat clasic și facilități moderne, inclusiv două săli de conferințe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.