Elena, o femeie de 55 de ani din Arad, a dispărut

  de Special Arad | 12 august 2020, 2:13 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat: La data de 10 august 2020, HAȘ ELENA, de 55 ani, a plecat de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad, și până în prezent nu s-a întors.

  Femeia are următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 60 de kg, păr cărunt, ochi căprui. La momentul dispariției purta cămașă cu mânecă scurtă de culoare alba și pantaloni albaștri cu dungi.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.