sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la președinția USR. Dominic Fritz s-a retras din cursă

  de - | 16 iunie 2024, 7:50 PM | Naţional

  0

  (foto: Dominic Fritz/Facebook - Elena Lasconi/Facebook)

  Dominic Fritz și-a anunțat retragerea din cursa pentru preluarea președinției USR, în aceeași zi în care Elena Lasconi și-a anunțat candidatura. Primarul Timișoarei și-a informat colegii de partid că renunță. În urma demisiei lui Cătălin Drulă, în perioada 24-28 iunie, USR organizează alegeri pentru preşedinţia partidului.

  La doar cinci zile de la momentul în care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului, Dominic Fritz s-a retras din cursă. Motivul invocat ar fi acela că nu a obținut încă cetățenia română, potrivit unor surse din partid, iar asta ar fi o vulnerabilitate pentru USR dacă el ar câștiga competiția internă.

  Prin retragerea lui Fritz, Lasconi este favorită certă să preia conducerea USR şi, foarte probabil, va candida şi la preşedinţia României din partea acestui partid. „Am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat”, a transmis Elena Lasconi.

  sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.