EKR Elektrokontakt din Sântana, vizitată de polițiști. Angajații IPJ deruleză un plan al măsurilor preventive

  de Special Arad | 13 august 2020, 3:30 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 12 august 2020, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității și ai Poliției Orașului Sântana s-au întâlnit cu o parte din angajații unei societăți comerciale din de pe raza localității Sântana, pentru a discuta despre conduita recomandată în vederea prevenirii infectării cu noul coronavirus.
  Activitatea s-a desfășurat în baza planurilor de acțiune dispuse de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad privind adoptarea în plan operațional a măsurilor preventive în vederea răspândirii virusului SARS-COV-2 și a reducerii efectelor asupra populației.

  Întâlnirea cu angajații societății a fost interactivă, discuțiile concentrându-se asupra modalităților de prevenire a infectării cu noul coronavirus, aspecte din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și nu în ultimul rând un îndemn la respect față de aproapele nostrum, în sensul respectării regulilor stabilite în această perioadă cu privire la portul măștii, distanțarea fizică recomandată și regulile de igienă .

  La aceasta activitate au participat aproximativ 220 de angajați ai societății.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.