Efectul #Colectiv: s-a lansat campania de transfuzie sanguină „Aradul donează!”

  de G. Tomescu | 5 noiembrie 2015, 2:01 PM | Știri Arad

  0

  Fenomenul social #Colectiv a pus în mișcare toată țara, efectul tragediei din „clubul morții” pornind revolte sociale, dar și campanii umanitare în masă. Câteva dintre numeroasele campanii la nivel național îndeamnă cetățenii României să doneze sânge pentru a salva alte vieți aflate în pericol. O astfel de acțiune este pornită pe Facebook de către arădeanul Alin Avram (DJ Nilamarva), care încearcă să mobilizeze tinerii (și nu numai) să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad. 

  Iată mesajul „Donează sânge #Colectiv – Aradul donează!”

  „Pe aceasta cale vreau sa invit intreaga comunitate aradeana sa ia atitudine si sa participe in aceasta campanie de solidaritate pentru victimele incendiului din clubul Colectiv.

  Macar atat sa mai putem face pentru cei care se lupta sa traiasca prin spitalele din Bucuresti.

  Doneaza si salveaza! In cazul in care nu poti dona, ajuta si tu macar cu un share la acest eveniment pentru a afla cat mai multa lume ca e nevoie de donatori. Nu conteaza grupa sanguina! Sangele tau va merge acolo unde e nevoie!

  ► UNDE PUTETI DONA :
  Centrul de Transfuzie Sanguina Arad – Str. Andrényi Károly, Nr. 4, lângă Servicul Județean de Ambulanță. Tel. 0357.432.914

  Dupa ce ai donat, posteaza #araduldoneaza iar cei care au nevoie de sange, vor sti cui sa-i multumeasca.

  Haideti sa ne mobilizam!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.