Educație digitală interactivă inclusivă, în cadrul UAV

  de Special Arad | 3 August 2022, 11:35 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Un proiect destinat studenților, beneficiari de burse sociale, se derulează în cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Cu o valoare totală de peste 800.000 lei proiectul prevede asigurarea accesului acestor studenți la procesul de învățare în mediul on-line.
  Vor beneficia 178 de studenți ai UAV și 7 cadre didactice cu normă întreagă care vor primi echipamente IT care să faciliteze accesul la învățământul online.

  De asemenea vor fi dotate 6 săli de tip laborator/sală seminarii. cu tablă interactivă de tip display, echipament informatic de tip computer all-in-one, ecran de proiecție, tabletă grafică pentru a putea fi utilizată de către cadrele didactice, camera web pentru videoconferințe.

  „Ne propunem dezvoltarea în cadrul UAV a unor viitoare centre de educație astfel încât să îmbunătățim constant oferta de competențe digitale în cadrul curriculei educaționale prin utilizarea instrumentelor UE, să investim în dezvoltarea profesională a cadrelor didactice, să promovăm schimbul de bune practice privind metodele pedagogice în cadrul unei formări IT de înaltă calitate”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Proiectul co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-202se va finaliza în luna decembrie a acestui an.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.