Educația, școala și sportul fac cea mai bună casă! De 1 iunie, elevii Liceului Sportiv din Arad, în schimb de experiență cu cei de la Liceul Sportiv din Deva

  de Andrada Bobiș | 1 June 2022, 4:40 PM | Educaţie

  0

  De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, a avut loc un schimb de experiență între Liceul cu Program Sportiv Arad și Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva, la inițiativa doamnelor profesor de educație fizică și sport, specializarea handbal, Inoan Adriana (Arad) și Hențiu Violina (Deva).

  Cele două licee au început colaborarea în urmă cu 3 ani, într-un proiect Erasmus + ” Vise împlinite în și prin sport”, un consorțiu interregional VET pentru educație și formare profesională.

  Acest parteneriat are la bază dorința comună de a promova sportul în interesul copiilor, colaborarea profesorilor de educație fizică și sport privind metode și practici de antrenamente și schimbul de strategii de management între instituții”, menționează dir. Moțiu Alina și dir. adj. Demeter Claudia, reprezentantele conducerii celor două licee cu program sportiv din Arad, respectiv Deva.

  În toamnă acest proiect va continua, însă gazdele vor fi sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva”, a adaugat profesorul catedrei de educație fizică și sport, doamna Inoan Adriana.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.