joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Edi Iordănescu a ales jucătorii cu care abordează meciul de calificare cu Israel! Florin Tănase și alți trei au rămas în afara lotului

  de - | 18 noiembrie 2023, 12:48 PM | Sport

  0

  Edi Iordănescu a ales cei 23 de jucători cu care abordează meciul de calificare din această seară, de la Felcsut, în compania selecționatei Israelului. Selecționerul i-a lăsat în afara lotului pe Florin Tănase și alți trei jucători.

  Dacă nu pierde meciul din această seară, România se califică la Euro 2024 din Germania după o pauză de opt ani. Edi Iordănescu a ales cei 23 de jucători cu care abordează partida de la Felcsut, iar din lotul lărgit au rămas pe dinafară Florin Tănase, Bogdan Racovițan, Adrian Artean și Marius Ștefănescu.

  În cazul unei înfrângeri, România va fi obligată să învingă Elveția în ultimul meci din grupa de calificare, partidă care se va disputa săptămâna viitoare la București.

  LOTUL ROMÂNIEI ÎN ACEASTĂ SEARĂ

  Portari

  Florin Niță, Horațiu Moldovan, Ionuț Radu

  Fundași

  Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Adrian Rus, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Andrei Burcă, Vasile Mogoș, Andres Dumitrescu

  Mijlocași

  Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan

  Atacanți

  Denis Alibec, George Pușcaș, Valentin Mihăilă, Florinel Coman, Denis Drăguș.

  Israel – România – ora 21:45 – PRIMA TV

  Echipe probabile:

  Israel: Glazer – Lavi, Miguel Vitor, Goldberg, Dasa – Fani , Kinda, Peretz, Gloukh – Zahavi, Turgemann. Selecționer: Alon Hazan

  România: Moldovan – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, Screciu, Stanciu – Hagi, Alibec, Denis Drăguș. Selecționer: Edi Iordănescu

  Meciul va fi arbitrat la centru de francezul Francois Letexier. Acesta va fi ajutat de asistenții Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.