joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! Becali: „El a cerut să plece”

  de Lucian Dănilă | 14 noiembrie 2021, 4:07 PM | Sport

  1

  Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021 și avea contract până la finalul sezonului. A condus echipa în 12 meciuri și are următorul bilanț: 8 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri.

  În această după amiază, FCSB a anunțat pe contul de Facebook despărțirea de Edi Iordănescu.

  „Mulțumim, Edward Iordănescu!

  FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți. Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

  Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!”, scrie în comunicatul FCSB.

  Aseară, Edi Iordănescu a scris într-o postare pe facebook cu ce probleme s-a confruntat el la FCSB, dar și faptul că patronul Gigi Becali i-a cerut rezilierea contractului.

  În replică, Becali spune că Iordănescu a fost cel care a cerut să plece. „Nu, nu este adevărat. El a trimis o hârtie la club, la Argăseală, ceva de clauze, tâmpenii. Eu am spus doar că nu jucăm bine, că nu-mi convine jocul. Am spus tot timpul că încă am încredere în el. Apoi i-am spus: «Cum să mai stai în casa omului, dacă tu trimiți hârtii cu amenințări?». El a cerut o propunere (de reziliere), nu noi. Doamne, miluiește! Abia aștept să scap.

  Eu nu am cerut nicio reziliere. I-am spus că propunerea mea să-i mai dăm salariile până la final și să-și ia banii. Eu am dat curs propunerii venite de la el. Eu nu m-am opus. M-am întâlnit cu el la mine, iar el trimite hârtie, prin avocați, la Argăseală” a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

  Contactat de GSP.ro, Gigi Becali a confirmat, în premieră, despărțirea de Edi Iordănescu, dezvăluind că aceasta nu a dorit să primească despăgubiri.

  „Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract…

  Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională!

  E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dau dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?

  Am zis că nu sunt mulțumit de joc. Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat. E antrenor bun. L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun». Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Dar ce să fac? Să mint?

  Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva… Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.