duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Echipele din Almaș și Gurahonț s-au calificat la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la oină, ciclul gimnazial

  de Dan Lazăr | 22 aprilie 2023, 6:42 PM | Almaş | Gurahonţ | Sport | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad sub egida Ministerului Educației a organizat, vineri, etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la oină fete și băieți- învățământ gimnazial, care s-a desfășurat în Sala de Sport „Octavian Voicu Lupei” din comuna Almaș, județul Arad.

  La acest eveniment au concurat echipe din județele: Alba, Hunedoara, Timiș și Arad.

  Campioanele zonale ale acestei competiții sportive din cadrul Calendarului Național Școlar sunt:
  – echipa de băieți de la Școala Gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș
  – echipa de fete de la Liceul „Ioan Buteanu” din Gurahonț.

  Cele două echipe vor reprezenta județul Arad și Zona de Vest la Etapele Naționale care se vor desfășura în luna mai în județele Argeș și Călărași.
  „Felicitări elevilor, profesorilor și mult succes la Etapa Națională! Mulțumim sponsorilor care au contribuit la premierea elevilor: SC Textile medicale SRL, Bijuteria Eurosilver Arad. De asemenea mulțumiri echipei medicale a Școlii Postliceale sanitare, comisiei de organizare, autorităților locale ale comunei Almaș și doamnei director a școlii din localitate, prof. Rafila Vesa, pentru buna găzduire”, ne-a declarat prof. Rodica Lucian, inspector de specialitate din cadrul ISJ Arad.

  Peste o săptămâna va avea loc, la Șimand, turneul zonal al liceenilor.

  IMG 20230422 WA0006

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.