luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Echipele Companiei de Apă Arad intervin în mai multe zone din municipiul Arad pentru a limita efectele furtunii de aseară

  de Special Arad | 9 iunie 2020, 8:22 AM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: arhivă )

  Aradul a fost sub avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii, intensificări ale vântului și averse, ce au cumulat 35-45l/ mp. Din cauza cantităților mari de precipitații în timp scurt, canalizarea a făcut cu greu față în mai multe zone din oraș.

  Compania de Apă anunță că se acționează în acest moment acolo unde au fost semnalate probleme: la pasajul de pe strada Voinicilor, în zona Gemi Center, în sensul giratoriu spre cartierul Sânicolaul Mic dar și pe străzile: Podgoriei și N. Bălcescu.

  Echipele de intervenție sunt în continuare mobilizate pentru a răspunde în cazul solicitărilor sosite la Dispeceratul canal al Companiei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.