marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Echipe ale Enel, încă pe teren pentru a remendia problemele cauzate de vântul puternic

  de Special Arad | 5 februarie 2023, 11:34 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat Enel. Cea mai mare parte a clienților afectați de condițiile meteo severe (cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic  în rafale de peste 90…100 km/h și vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, și cod galben de intensificări ale vântului) în județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș au fost realimentați cu energie electrică, după intervențiile echipelor E-Distribuție Banat din teren din timpul nopții, precum și ca urmare a manevrelor de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol al instalațiilor electrice de distribuție.

  Echipele de teren ale E-Distribuție Banat continuă să intervină pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil.

  Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.

  Recomandăm consumatorilor afectați să ne contacteze la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit) pentru a semnala deranjamentele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.