Ecaterina Andronescu, ministrul Educației pentru a patra oară

  de - | 16 noiembrie 2018, 2:25 PM | Naţional

  0

  Președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu să fie ministrul educației. Președintele a semnat miercuri decretul, iar după ce va fi publicat în Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va deveni ministrul Educației pentru a patra oară.

  „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 16 noiembrie a.c., decretul pentru numirea doamnei Ecaterina Andronescu în funcţia de ministru al educaţiei naţionale”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

  Preşedintele Klaus Iohannis anunţase că în cazul lui Andronescu este necesară o analiză, spre deosbire de numirea lui Victor Ciamba ca ministru delegat al Afacerilor Europene, unde decretul în acest sens a fost semmnat la scurt timp duşă nominlizarea acestuia.

  Klaus Iohannis spunea marți că va dura până se va lămuri dacă Ecaterina Andronescu își dorește funcția de ministru al educației.

  „Aici o să dureze un pic mai mult. S-r putea ca un pic mult mai mult. Am fost recent la Politehnică la un eveniment unde am participat cu plăcere. Neîntrebată, mi-a spus dna Andronescu că nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine. Aflu cu surprindere că e propusă. Va dura până mă lămuresc dacă e dorința domniei sale să meargă sau e dorința partidului”, a spus Iohannis.

  Vineri a expirat şi interimatul Rovanei Plumb la conducerea Ministerului Educaţiei.

  Andronescu preia astfel pentru a patra oară conducerea acestui minister.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.