E vremea campaniei electorale: trei arădeni penali vor să candideze! Dați-le block!





Știri Arad. În pragul campaniei electorale suntem obișnuiți cu promisiunile care curg mai ceva ca berea rece într-o zi caniculară. „Vom face, vom avea, ne-am propus, planul nostru, al echipei….” și câte și mai câte.
Ideea principală este că respectivii candidați se vor zbate pentru a ocupa locurile pe care le râvnesc. Își vor prezenta doar fața care „dă bine”, încercând din răsputeri să atragă atenția de la CONDAMNĂRILE lor. Da, sunt candidați care sunt condamnați pentru luare de mită, conflict de interese și înșelăciuni.
O vorbă din popor spune „rău e să fii prost, dar mai rău e și să semnalizezi”. Iar acești candidați dau din xenoane punând Las Vegas-ul cu botul pe labe.
Să purcedem dar la drum cu primul penal:
Florin Ioan Moț candidează din nou pentru Primăria Zărandului. De ce? Faptul că a fost condamnat la doar 2 ani cu suspendare pentru acuzațiile de luare de mită l-au făcut să se simtă „mai cu moț”. Asta pe lângă faptul că mai are două procese deschise în care este acuzat de înșelăciune.
Florin Liviu Dema, tânjește din nou la cafeaua servită în Primăria de la Șimand. Condamnat pentru conflict de interese la 6 luni cu suspendare, acesta și-a recunoscut vinovăția. Sperăm doar să nu cadă din nou în depresie… dacă va câștiga din nou ca și în 2012.
Completăm, însă nu definitivăm, această incursiune pe plaiurile condamnaților care și-au exprimat intenția de a candida, cu Suciu Gheorghe fostul viceprimar la Seleuș și el condamnat cu suspendare.
Datoria noastră este de a scoate la lumină toate aceste lucruri pe care unii le vor uitate, în special în această perioadă, iar datoria dumneavoastră este de a nu le face jocurile. Credem în a doua sanșă, dar nu credem în ipocrizie. Iar aici exact despre asta e vorba.
Așadar, dați-le block!
Comentariile portalului
@Niro - La baza sistemului legislativ din țările democratice stă principiul „ceea ce nu este interzis, este permis”. Tocmai afirmați că sunt „zone verzi nereglementate”, din care rezultă că (...)
Păi cam 80% din tinerii care merg la școală în România înțeleg limba engleză din clasa a 5-a de când au primit primul telefon celular. Dacă nu (...)
Nu înțeleg cum își permit asociațiile astea să reglementeze ei de capul lor, peste primărie, zone inundabile ca fiind parcuri, când nu există nici o lege (...)