vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pentru că dă blockuri pe rețele sociale celor care fac mișto de ea și de partidul ei, secretarul de stat pentru activitatea de dialog social, Alexandra Braica, trebuie să își dea demisia!

  de Lucian Valeriu | 17 septembrie 2014, 1:34 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  7

  Dacă suferi de masochism intelectual sau altă treabă n-ai, și ți se pune pata să te dai pe wallul de Facebook al Alexandrei Braica (secretar de stat pentru activitatea de dialog social la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice – conform… conformității), o să vezi numai roșu în fața ochiului… atât din punct de vedere propriu, cât și figurat. De când eram mic și rupeam primele 100 de pagini din „Lumea”, alea cu „Ceaușescu-pace” n-am văzut activism de partid mai grețos decât cel pe care-l practică – împăunându-se cu asta – secretarul de stat, nu-i așa?, al tuturor românilor.
  În interviurile pe care i le-am conspectat pentru a redocumenta ceea ce știam deja, dar nu mă interesa prea tare (faptul că Braica e un fel de „Ana Pauker și cu Dej / au băgat spaima.n burgheji”), arădeanca cu chip și forme de păpușă expirată zice că acolo, la București, se ocupă de „coordonarea dialogului social la nivel național, de pregătire, elaborare și negociere a încheierii înțelegerilor cu partenerii sociali reprezentativi la nivel național.”  Îi zice așa unei ziariste: „Cu o atitudine proactivă și cu obiective realiste, sunt sigură că lucrurile merg în direcția dorită și că împreună cu partenerii sociali, cu societatea civilă prin reprezentații săi, vom construi și promova cultura dialogului social în România. Transparenţa şi deschiderea spre partenerii sociali şi consultarea societăţii civile reprezintă constante ale actului de guvernare și bineînțeles și ale mele personal.”

  No bun!… Și atunci, doamna dialog social, de ce mama dracului i-ai dat block tocmai concitadinului tău, Călin Păscuțiu, doar pen`că ți-a postat ca și comment un clip cu Armata Roșie călăuzind poporul… orice popor, de altfel?… De ce, de ce?! Zorro ăsta, cum îi zicem noi, cei de-l știm de pe când era pionier în presă, nu e un fraierul gării, nici băsisto-pedelist nu e… e un român și el, acolo, din Bujac, care lucrează în Alsacia franceză ca inginer auto, făcând parte, deci, dintre ăia cu care Ponta al tău se laudă că „sunt serioși, ne reprezintă bine peste graniță și contribuie la bugetul României”… dacă te-ai prins unde bat… așa că dacă ăstora le dai block, tu cu cine dracu discuți în dialogul ăla al tău social care zici tu că?… Cu cine faceți voi dialog social: voi între voi?!

  „Azi am primit ban de la Alexandra Braica, membru marcant al PSD Arad, pt ca am postat linku asta http://youtu.be/YEt41bYQBgE la o poza gen congres de susținere pt Ponta. FML !” – s-a plâns inginerul ărădean… mai mult la mișto, desigur… că nu-i nimeni foarte curios să afle ce a mai share-uit Braica de pe wallul lui Măduța sau invers… îți dai seama ce revelații pierzi! 😛

  Dă-ne, măi, block la toți și după aia dă-ți și ție… că oricum, n-am observat să fi făcut ceva esențial, care să merite atenția publică… în afară de gestul cu pricina!

  Sursa foto: Wallul Braicăi…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ar trebui secretarul de stat Alexandra Braica să-și dea demisia?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din pacate multi din „tanara generatie” de politicieni de dupa ’89 au mostenit obiceiuri comunisto-staliniste, pe cand Brucan estima ca ar fi nevoie de 20 ani sa intram intr-o oarecare normalitate cam toti radeau de el, dar de fapt a gresit cu un zero, trebuia sa zica 200, cel putin in ritmul cu care inaintam (spre democratie si un nivel de trai mai bun) in prezent

   +1 voturi
   +1
   -1
   • :)) A.Radeanule, esti funny… Ce crezi tu ca pierde umanitatea ca nu-ti citeste tie sau altui anonim ultima injuratura pe net?… Iar de blocat, nu blocam pe nimeni – doar ca, daca nu ne place fata sau atitudinea lui, il tinem la usa… nu-l lasam in casa. Tu la tine in casa cum procedezi?…
    Plus ca noi nu ni-s, n-am fost si nici nu cred ca o sa fim secretari de stat pe probleme de dialog social cu toata tara! 😛

    +3 voturi
    +1
    -1
  2. Dreptate ai într-o mână, Lucică dragă, dar în cealaltă… Eu nu vreau să-mi văd comment-urile (nicidecum înjurături) eu sunt Anonimul Cititor pe care tu îl serveşti (vorba vine îl serveşti, că tu nu scrii pentru cititor, mănânci şi tu o pâine, acolo) care citeşte cu atenţie, trece ştirea prin filtrul gândirii, empatizează cu subiectul şi are o părere proprie, bună sau rea. Părera lui nu contează? Eu, spre deosebire de alţii, îmi exprim prin comment această părere, că de-aia este acel spaţiu, nu pentru exerciţii de aritmetică. Dacă deranjează, eu cred că fie tema nu e bine tratată, fie autorul articolului este subiectiv. Dacă voi nu aprobaţi decât postările convenabile, atunci ce difernţă este între aplaudacii lu’ Ceauşescu, block-urile lu’ Braica şi postacii de la voi? Nicuna! Pupici lu’ Ado!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.