sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  E sezonul transporturilor ilegale de lemne…

  de Special Arad | 1 aprilie 2016, 2:34 PM | Nădlac | Săvârşin | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Biroului de Combatere Delicte Silvice și reprezentanții Direcției Silvice Arad au oprit ieri în trafic, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac, un bărbat de 35 de ani, din Săvârșin, în timp ce transporta cu un autovehicul aproximativ 5,5 metri cubi de material lemnos din specia cer, fără a deține aviz de însoțire a mărfii.

  Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, bărbatul fiind sancționat contravențional conform legii 171/2010 cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

  Asta după ce alaltăieri, polițiștii din Micălaca au depistat în trafic un alt bărbat care transporta aproximativ 3,7 metri cubi de lemne din specia fag, de asemenea, fără a deține aviz de însoțire a mărfii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.