E prăpăd! Pompierii din Arad au intervenit cu modulul de pompare de mare capacitate

  de Tudor Bogdan | 30 June 2016, 2:12 PM | Regional

  0

  REGIONAL. Bilanțul inundațiilor din județul Timiș arată că trei localități au fost afectate de inundații, iar autoritățile se așteaptă ca în continuare nivelul Bârzavei să crească in zona unei a patra localități.

  La Denta, două femei au fost evacuate noaptea trecută și au dormit la școala din localitate. Tot acolo, 30 de curți au fost inundate de apele revărsate ale Bârzavei, precum și 50 de hectare de teren, scrie Opinia Timișoarei.

  La Gătaia 50 de gospodarii au fost inundate de apele Bârzavei și în continuare se lucrează la evacuarea apei. De asemenea, la Rovinița Mare un număr de șapte case și gospodării au fost afectate de ape. Drumul județean care leagă Rovinița Mare de Denta este blocat.

  „La Gataia pericolul a trecut. A fost o mobilizare unitara si am simtit o unitate intre efectivele MAI si cum s-au mobilizat cetatenii din Denta. Este un exemplu de dat. La Denta a contat ca s-au mobilizat cu o zi inainte, cetatenii au fost anuntati de primar”, a declarat prefectul Mircea Bacala, pentru optm.ro.

  La această acțiune au participat și cinci subofițeri ai ISU Arad, pompierii arădeni intervenind cu modulul de pompare de mare capacitate.

  FOTO: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.