joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „E plin de urme ale mașinilor care au ieșit în decor”. Drumul Pecica-Pereg concurează cu cel Arad-Oradea la numărul de mașini ieșite în decor

  de Mihai Todoca | 13 ianuarie 2022, 12:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  „E plin de urme ale mașinilor care au ieșit în decor”, ne-a spus un cititor al Special Arad în timp ce circula pe drumul Pereg-Pecica. Drumul a văzut o reabilitare recentă, chiar anul trecut așternându-se un strat proaspăt de covor asfaltic, însă a venit iarna, iar asfaltul nu se mai vede din cauza stratului de zăpadă.

  Neintervenirea cu utilaje care să curețe zăpada și ulterior să se împrăștie material antiderapant este o periculoasă omisiune din partea autorităților. Deși am dori să renunțăm la cunoscuta alocuțiune „iarna ne-a luat prin surprindere”, o vom face atunci când vom avea motive să credem cu tărie că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

  Până atunci însă… „iarna ne-a luat prin surpindere”, din nou, iar drumul Pereg-Pecica este un patinoar. Probabil că și șoferii au constatat acest lucru în momentul în care s-au trezit cu mașinile zburând de pe drum. Nu avem cum să nu fim puțin ironici, având în vedere constanta autorităților.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.