marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  E oficial: Gyuszi Balint s-a vindecat de COVID-19! Prezența sa la meciul cu Botoșani depinde de DSP Arad

  de Lucian Dănilă | 21 februarie 2021, 4:53 PM | Sport

  0

  Gyuszi Balint este în izolare de aproape două săptămâni după ce a fost testat pozitiv la virusul COVID-19. El a urmărit la televizor meciurile pe care UTA le-a jucat la Cluj, în Cupa României și la Buftea, cu Chindia Târgoviște.

  În mod normal, Balint ar fi ieșit din izolare marți, la o zi după partida cu FC Botoșani. Clubul UTA a făcut însă o scrisoare medicală către DSP Arad prin care solicită ca antrenorul să poată ieși din izolare cu o zi mai repede, practic cu câteva ore mai repede. Pentru asta, Gyuszi Balint a făcut un nou test cu aparatul PCR și a ieșit negativ. După aceea a fost examinat și la plămâni și totul a fost bine din punct de vedere medical.

  „Acum așteptăm acceptul celor de la DSP Arad, dar sperăm că nu vor fi probleme în acest sens”, spun cei din staff-ul medical al clubului UTA.

  Astfel, șansele ca Gyuszi Balint să stea pe bancă cu FC Botoșani au devenit foarte, foarte mari.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.