marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Întreruperi de curent, planificate în județul Arad, în perioada 7 – 11 august

  de Special Arad | 2 august 2023, 6:52 PM | Știri Arad

  0

  Compania E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent în județul Arad.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi sunt programate în perioada următoare:

  Luni, 7 august, între ora 09:00 și 17:00: Chișineu-Criș (strada Înfrățirii – parțial, strada Dunării, Piața Avram Iancu și strada Bihorului).

  Marți, 8 august, între ora 09:00 și 17:00: Misca, Zerind, Vânători, Adea (parțial, fazanerie), Vidra

  Miercuri, 9 august, între ora 09:00 și 17:00: Vânători SP Crișul Negru, Nădlac (parțial), Secusigiu (canton oga) și Semlac (stația orif)

  Joi, 10 august, între ora 09:00 și 17:00: Vânători SP Crișul Negru, Bodrogul Vechi (parțial)

  Vineri, 11 august, între ora 09:00 și 17:00: Adea (parțial, fazanerie), Secusigiu (canton oga) și Semlac (stația orif), Pompe Pereg (parțial) – zona Semlac.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.