joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update E-Distribuție Banat anunță seria de întreruperi de curent programate în județul Arad

  de Special Arad | 13 iunie 2023, 8:04 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania E-Distribuție anunță alte întreruperi de curent programate pentru săptămâna viitoare, în județul Arad.

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, transmite compania.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

  Marţi, 13 iunie 2023, de la ora 09:00 la 17:00: Grăniceri (parțial).

  Miercuri, 14 iunie 2023, de la ora 09:00 la 17:00: Mișca (p), Sintea Mare (p) – Sp Rachitas, Smithfield, ferme Sintea Mare.

  Joi, 15 iunie 2023, de la ora 09:00 la 17:00: Radna, Mișca (p), Sintea Mare (p) – Sp Rachitas, Smithfield ferme Sintea Mare, Vânători – Sp Crișul Negru.

  Vineri, 16 iunie 2023, de la ora 09:00 la 17:00: Radna, Mișca (p), Sintea Mare (p) – Sp Rachitas, Smithfield ferme Sintea Mare, Vânători – Sp Crișul Negru. Galșa (p), Șiria, str. T. Vladimirescu (p), N. Bălcescu (p), Progresului (p), zona Gară CFR.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.