După o confruntare de două ore, ProVolei Arad s-a ales cu un punct în duelul pierdut cu CSM Suceava, scor 2-3

  de Dan Lazăr | 20 noiembrie 2020, 4:53 PM | Sport | Știri Arad

  0

  UVVG ProVolei Arad și CSM Suceava au susținut, vineri, primul lor meci după lunga pauză pricinuită de pandemia de coronavirus, oaspeții reușind să se impună meritat, scor 3-2 (25-21, 21-25, 25-15, 21-25, 15-11).

  Gruparea bucovineană a părut mai legată în momentele importante ale jocului în care s-au întâlnit două garnituri tinere, Sergiu Gligor – component al naționalei României de volei pe zăpadă – fiind în postura de veteran.

  Lotul pe care antrenorul arădenilor Marius Mascovits s-a bazat a format din: Adrian Both, Csizar Balasz, Lorand Lovas, Sergiu Gligor, Patric Creța, Alin Filipan, Falvius Moț și Alexandru Ciubotariu. Din tabăra suceveană s-a remarcat, mai ales, „turnul de control” Victor Asmarandei.

  Partida a contat pentru seria vestică a Diviziei A2 din care, teoretic, mai fac parte, echipele: CNE LAPI Dej-SCM Zalău, ASC Volei Municipal Zalău, ACS Volei Club Zalău 2015 și CS Oțelu Roșu. Alături de duelul Arad vs. Suceava, trebuiau să se mai desfășoare la turneul din orașul nostru încă cinci jocuri, însă alte formații sunt, se pare, doar cu numele în catastifele FR de Volei, neonorând competiția.

  Din câte se pare, pentru ProVolei va urma un joc la Dej și apoi o confruntare cu CS Oțelu Roșu (jud. Caraș-Severin).

  119 minute a durat singurul meci desfășurat până acum în Seria Vest a ligii secunde, deși conform calendarului FRV s-au desfășurat două turnee!

  3 puncte se acordă pentru un succes cu scorul de 3-0 sau 3-1, două puncte pentru o victorie cu scorul de 3-2 și un punct pentru o înfrângere cu scorul de 2-3.

  La final, prof. Radu Sabău, președintele clubului arădean, a ținut să mulțumească „aleșilor locali din Primăria Arad, care susțin echipa noastră prin Centrul Municipal de Cultură, Consiliului Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, și conducerii Universității «Vasile Goldiș» Arad”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.