marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După sinuciderea tatălui său, Mirco Maschio preia conducerea grupului Maschio Gaspardo

  de Special Arad | 7 iulie 2015, 2:21 PM | Recomandările editorilor

  0

  Mirco Maschio, administratorul Maschio Gaspardo România, cu sediul în Chișineu-Criș, va prelua funcţia de preşedinte al grupului, cu sediul în Italia! Fostul președinte, Egidio Maschio, cel care s-a sinucis luna trecută, a fost chiar tatăl lui Mirco.

  Consiliul de Administrație al producătorului de utilaje agricole l-a desemnat luni pe Mirco Maschio (38 de ani) în funcția de președinte al grupului Maschio Gaspardo, postul de vicepreședinte fiind ocupat în continuare de Giorgio Maschio.

  Numirea a fost făcută ca urmare a decesului brusc din 24 iunie al fostului președinte Egidio Maschio, co-fondator al companiei în 1964, alături de fratele său, Giorgio Maschio.

  „Le mulțumesc tuturor din consiliul de administratie pentru încrederea acordată”, a spus Mirco Maschio la numirea lui în funcție. „Este o mare onoare pentru mine să dețin această funcție. Sunt conștient de importanța responsabilităților care mi-au fost încredințate, dar acum trebuie să privim înainte și să continuăm extraordinarul parcurs început de tatăl nostru cu 50 de ani în urmă”, a continuat noul președinte al grupului Maschio-Gaspardo, potrivit site-ului italian Agronotizie.

  Mirco Maschio, al doilea fiu al lui Egidio, 38 de ani, a început să muncească în cadrul firmei de familie în anul 1998. A avut diverse funcții, alături de tatăl său, maturizându-se semnificativ în timp ce acumula experiență în cadrul companiei.

  Membru al Consiliul de Administrație începând cu anul 2001, Mirco Maschio s-a ocupat de realizarea dezvoltării noii unități de producție de la Chișineu Criș – județul Arad, din anul 2003, în calitate de Administrator Delegat al Maschio Gaspardo România. A reușit ca în anul 2011 să aducă Maschio Gaspardo România la nivelul de producătorul numărul 1 de utilaje agricole al țării.

  Noul Consiliu de Administrație este alcătuit din: Mirco Maschio (Președinte), Giorgio Maschio (Vicepreședinte), Massimo Bordi (Administrator delegat), Andrea Maschio (Consilier în Administrație),  Martina Maschio (Consilier in Administrație) și Franco Biasutti di Friulia (Consilier în Administrație), se arată într-un comunicat al firmei.

  Grupul Maschio Gaspardo este angajat în această perioadă în realizarea unui plan strategic care va garanta atât consolidarea Grupului cât și o fază ulterioară de dezvoltare.

  Despre playboy-ul italiano-român ați putut auzi și în presa mondenă, acesta având aventuri cu celebrități din România precum Cristina Spătar, Cristina Rus, manechinul Aisha și Bianca Drăguşanu.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.