marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Breaking NewsEgidio Maschio, patronul Maschio Gaspardo, s-a sinucis astăzi în Italia!

  de Special Arad | 24 iunie 2015, 2:40 PM | Internaţional

  0

  Președintele Maschio Gaspardo s-a împușcat în zori în biroul său din Cadoneghe, Italia. Bărbatul avea 73 ani.

  Cunoscutul antreprenor care a fondat, împreună cu fratele său, Giorgio Maschio, multinaționala Gaspardo Group, lider în producția de echipamente agricole, a murit la ferma din Cadoneghe. Bărbatul s-a împușcat cu o pușcă în piept, în această dimineață, la 06:30, în biroul său.

  Corpul neînsuflețit a fost găsit de către un angajat după câteva minute.

  Cu o noapte înainte, Egidio Maschio a cinat cu familia și starea sa de spirit a fost calmă, ca întotdeauna. Nimic din comportamentul său nu a lăsat să se subînțeleagă că se gândea să comită un asemenea gest tragic.

  Mirco Maschio, fiul lui Egidio Maschio, a venit în Romania în 2002, când a deschis în județul Arad, la Chișineu Criș, o companie specializată în producția de mașini agricole. Chiar în acea perioadă, el a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, pe atunci o anonimă, aceasta dezvăluind că a fost prima iubită româncă a italianului.

  Mirco s-a remarcat apoi în lumea mondenă prin alte cuceriri, cea mai cunoscută fiind relația cu Cristina Spătar. Din 2005 până în prezent, compania italianului a avut un profit net total de peste milioane de euro.

  Sursa: mattinopadova.gelocal.it

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.