IȘJ anunță calendarul pentru înscrierea în învățământul dual și profesional în 2022-2023

  de Special Arad | 3 November 2021, 2:34 PM | Educaţie

  0

  Inspectoratul Școlar Județean anunță că a apărut Ordinul Ministrului Educației nr. 3513 din 28.10.2021 care reglementează calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de şcolarizare în învăţământul dual şi în învăţământul profesional pentru anul şcolar 2022-2023.

  Acest Ordin al Ministrului Educației este postat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Arad (isjarad.ro/ sectiunea ”INVATAMANT PROFESIONAL ȘI TEHNIC”) împreună cu modelele de solicitare de scolarizare clase de invatamant dual si invatamant profesional, in parteneriat cu unitatile scolare de invatamant profesional si tehnic
  Astfel, operatorii economici interesati transmit la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic (CNDIPT) solicitările de şcolarizare în învăţământul dual, conform modelului de solicitare din Anexa nr. 1, cu termen limita 19 noiembrie 2021 iar pentru clasele de invatamant profesional, solicitarile de scolarizare, conform modelului din Anexa 2, vor fi transmise unităţilor de învăţământ profesional şi tehnic sau Inspectoratului Școlar Județean Arad, până la același termen limită de 19.11.2021.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.