miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  După LIDL… Prețurile practicate de ZARA în România sunt imense față de cele vândute în Europa (FOTO)

  de - | 22 octombrie 2015, 4:04 PM | Naţional

  0

  După ce un turist polonez a semnalat faptul că LIDL, în România, practică prețuri mai mari decât alte țări din Europa, acum a venit rândul unui alt lanț cunoscut să fie demascat – susține activenews.ro.

  Un român care s-a dus la cumpărături într-un magazin Zara a observat că eticheta cu prețul produsului achiziționat se dezlipește. Sub aceasta, era înscris prețul produsului în „țările civilizate”, respectiv 59, 95 euro, adică puțin peste 265 de lei. Pentru români, prețul era  349.90 de lei, o diferență de 84 de lei.

  „Cam asa procedeaza marii retaileri din Romania”, a scris, supărat, clientul român pe facebook. Zara este companie spaniolă, fondată în 1975 și aparține grupului Inditex, care mai deține mărcile Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka, etc.
  bonuri zara

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.