sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  După fiecare ploaie, zona pasajului din Micălaca e o mică Veneție penibilă

  de Special Arad | 25 iunie 2014, 5:07 PM | Știri Arad | Video

  4

  Așa e după fiecare ploaie; dacă vrei să traversezi, ca pieton, spre Billa, o iei prin mijlocul drumului. La fel a fost în 2011, 2012, 2013; la fel e și în 2014…
  La Gemi Center e lac…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Marca falcă, slalom lacustru printre cele trei mandate! Netermina-le-ar…! Domnule Bibe ai ce filma în Arad pt că falcă și ai săi au făcut treabă multă! Acum se căznește ghiță să-și șteargă urmele portocalii prin orașul ce bate la porțile culturii europene – pt că nu dă bine ocrul ăla putred cu normele unui spațiu al culturii și respectului pt civilizație. Așa trebuie să arate un pasaj, app că tot se ”zbate” să termine pasajele orașului?! La fiecare revărsare de nori puneți-l milițian rutier să vadă ce bine e să te ude/stropească toți de sus până jos, să-ți scuipe o flegmă-ntre ochi și să te trimită în nelumea mă-tii.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Bun. Și în trei mandate aproape sfârșite nu s-au putut corecta aceste probleme majore? Venirea altui primar nu înseamnă să lași prostiile și greșelile făcute de precedentul să zacă așa cum le-a lăsat respectivul. Îndrepți din mers și faci cum și ce trebuie. Falcă s-a dat dinamic și specialist. A avut bani destui bani de când a pus piciorul în 2004 ca edil șef. Imposibil să nu fii analizat greșelile, prioritățile și problemele orașului. Toate lucrările pe care le-a făcut – așa cum s-au făcut! că doar se vede! – au însemnat câștiguri imense pt el, familia sa și oamenii lor. Un exemplu: când a stat pe caragiale a pavat o parte din străzile pe care rula spre casă, nu cumva să ajungă un strop de noroi pe mașină sau să-i intre vreo roată în baltă… Lipsa de rezistență și durabilitate a lucrărilor care s-au făcut în arad sunt dovada vie că imensele sume plătite pt execuția acestora nu se justifică decât într-un voluminos dosar penal. Speer, în curând!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.