După consultările de la Cotroceni, Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban pentru funcția de premier

  de - | 6 februarie 2020, 6:16 PM | Naţional | Politikos

  0

  „Avem un guvern liberal, care a venit cu o agendă reformatoare, care a dorit să repare greşelile guvernelor pesediste,” a spus preşedintele Klaus Iohannis, după consultările de joi de la Cotroceni.

  În schimb, pe de altă parte, PSD doreşte să oprească lucrurile, a arătat şeful statului, dând exemplul alegerii în două tururi a primarilor.

  „Soluţia corectă în această situaţie este întoarcerea la electorat, mai simplu spus înseamnă alegeri anticipate, prima mea opţiune – a precizat Klaus Iohannis.

  „La consultări de la Cotroceni, unii au fost de părere că e bine, alții au fost de părere că trebuie să se mai consulte în partid în privința alegerilor anticipate. Până atunci, facem următorul pas foarte concret – desemnarea lui Ludovic Orban pentru a forma un nou guvern”, și-a încheiat Klaus Iohannis declarația de presă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.