Update După ce le-a tras o sperietură zdravănă tuturor cunoscuților, actorul Doru Nica a reapărut…

  de Special Arad | 14 august 2020, 4:08 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ziare.com)

  UPDATE

  Potrivit informațiilor noastre, actorul Doru Nica s-a întors acasă în această seară, dar s-a închis în cameră și, în continuare, nu vrea să vorbească cu nimeni. Mesajul său lăsat astăzi pe Facebook („Adio, prieteni”), care i-a băgat în sperieți pe prietenii și colegii săi, se datorează, din câte se pare, unei traume sentimentale. Acesta e și motivul pentru care a plecat astăzi de acasă și și-a închis telefonul, în timp ce mai mulți cunoscuți au încercat să ia legătura cu el.

  Titlu inițial: „Adio, prieteni” – ultimul mesaj al „Vocii stadionului UTA”. Actorul Doru Nica este de negăsit după mesajul tulburător postat pe Facebook

  Unul dintre cei mai vechi actori ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, Doru Nica, a postat în urmă cu patru ore un mesaj scurt pe pagina sa de Facebook, care ridică multe semne de întrebare: „ADIO PRIETENI!”. Este un motiv de îngrijorare pentru cei care îl cunosc, mai ales că de atunci nu a răspuns la niciun comentariu, la niciun mesaj pe Messenger și la niciun apel telefonic.

  De câteva ore încoace, mai mulți prieteni și colegi ai lui au încercat să ia legătura cu el, dar în zadar. Un fost coleg al său (și unul dintre puținii prieteni cu care mai păstrase legătura în ultimul timp) l-a și vizitat astăzi, după ce văzuse postarea pe Facebook, dar nu l-a găsit acasă. Contactat telefonic, nici fratele actorului nu știe nimic.

  Doru Nica a jucat pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” încă din anii ’70, dar este cunoscut și în lumea sportului arădean, fiind decenii întregi craincul meciurilor UTA. De câțiva ani a intrat în pensie și de atunci nu a mai jucat în spectacole de teatru, poate și datorită faptului că starea sa de sănătate este de ani de zile precară, dar stabilă, totuși. De ceva timp a și rupt legătura cu mulți dintre colegii săi de la teatru.

  În momentul de față, nu putem decât să sperăm că o doar o neînțelegere la mijloc, o lipsă de comunicare, respectiv o alarmă falsă.

  Cu această ocazie, chiar îi rugăm pe toți cei care știu ceva despre Doru Nica să ne contacteze, pentru că foarte mulți colegi și prieteni ai acestuia își fac deja griji pentru el.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.