joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  După ce l-a debarcat pe Onel, CJA caută un alt director medical pentru SCJU Arad

  de Mihai Todoca | 13 aprilie 2021, 3:18 PM | Știri Arad

  0

  Decizia de azi a Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad nu vine ca o surpriză având în vedere că Spitalul Județean a fost ținta multor atacuri, unele pe bună dreptate altele fiind doar unelte în captarea de imagine politică. Astfel, pe biroul managerului interimar al spitalului, Florina Ionescu, se află propunerea de revocare din funcția de director medical a dr. Mircea Onel.

  Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad motivează propunerea „Ca urmare a situației medicale a spitalului, constatată de controalele Direcției de Sănătate Publică și sesizată atât de presa locală cât și de cetățeni, pe diverse platforme de comunicare”, iar acum această propunere a fost analizată și acceptată de managerul interimar al spitalului :

  „Consiliul de Administrație al SCJU Arad mi-a propus revocarea din funcție a directorului medical, ca urmare a ședinței de astăzi. În cursul zilei de astăzi voi da curs propunerii și voi solicita președintelui Consiliului Județean Arad numirea unui alt director medical interimar,” a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

  Citește și: Consiliul de Administrație al Spitalului Județean propune revocarea directorului medical dr. Mircea Onel

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.