După ce constructorul a fost amenințat cu rezilierea contractului, lucrările la a treia descărcare de pe Autostrada Vestului au început să se miște

  de Special Arad | 29 October 2022, 5:56 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Au început să se miște lucrurile pe santierul celei de-a treia descărcări de pe Autostrada Vestului la Timișoara, la Sânandrei. Aceasta după ce constructorul, sub amenințrea rezilierii contractului de către ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și după 2 apariții pe Lista Neagră a CNAIR, a promis că recupereaza întârzierile – informează opiniatimisoarei.ro.

  „Pe șantierul drumului de legătură dintre autostrada A1 și DN 69 Timișoara – Arad, luna octombrie se încheie cu un stadiu de realizare a lucrărilor de aproape 17%. Antreprenorul Todini Costruzioni S.p.A a avut o mobilizare mai bună în această lună și a făcut lucrări la terasamente și podețe.

  Antreprenorul lucrează și la structurile pasajelor, inclusiv la cel amplasat la conexiunea cu DN 69, zona localității Sânandrei, la pasajul de la autostrada A1, unde va fi un nou nod rutier (zona localității Pișchia) și la podul de pe drumul de legătură peste pârâul Magheruș. Există în continuare lucrări pentru descărcarea arheologică în trei situri de pe traseul noului drum”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.