vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  După ce au ajutat la stingerea unui incendiu, pompierii voluntari timișeni s-au întors să pună umărul la curățenie

  de - | 28 februarie 2021, 3:24 PM | Regional

  0

  Gest de mare omenie la Mosnita Noua, unde in urma cu cateva nopti un incendiu a cuprins un duplex.

  Atunci, pompierii voluntari din Mosnita Noua au fost primii care au intervenit pentru a opri valvataia, pana le-au sosit in sprijin salvatorii din Timisoara. Impreuna au muncit din rasputeri sa stinga focul ce cuprinsese o jumatate de duplex, casa unei familii cu un copil.

  Pompierii voluntari, membri activi ai comunitatii din Mosnita Noua care sar mereu sa-si ajute semenii aflati la necaz, s-au intors la locuinta din care au stins flacarile si s-au apucat sa-l ajute pe proprietar sa faca curatenie.

  Pompierii voluntari au dat o mana de ajutor la scoaterea obiectelor distruse si a molozului pentru ca familia sa poata incepe cat mai grabnic renovarea casei.

  Pompierii voluntari din Mosnita Noua ar mai avea nevoie de echipamente pentru interventii, de casti cu lanterna si tinute rezistente la apa.

  sursa: opiniatimișoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.