După ce a cumpărat o biserică pentru Moara cu Noroc, Ioțcu o copiază pe Udrea și se înscrie la Facultatea de Teologie

  de Mihai Todoca | 1 aprilie 2017, 8:01 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  Biserica pe care a cumpărat-o fostul președinte al CJ Arad pentru Moara cu Noroc este pe drum și va ajunge undeva în cursul săptămânii viitoare. Însă nu acest aspect face subiectul acestei știri, ci altul. Ne-a ajuns pe la urechi vestea că Ioțcu a aplicat metoda Udrea la condamnarea de patru ani pe care a primit-o și, mai exact, s-a înscris la Facultatea de Teologie.

  Acesta va urma cursurile Facultății de Teologie prin corespondență în cazul în care „atacul asupra ultimei sentințe” se va dovedi unul fără folos. Dacă, în urma atacului, sentinței nu i se va aduce nici o modificare referitoare la numărul de ani pe care acesta va fi nevoit să îi execute, ieșirea lui din pușcărie va coincide cu terminarea facultății.

  Toate acestea nu ar fi foarte greu de crezut dacă nu ar fi o păcăleală de 1 Aprilie, una care sperăm că vă mai descrețește frunțile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.