„Duminică, toți în roșu!” Apel al clubului UTA și al suporterilor pentru cei care asistă la UTA – FCSB

  de Lucian Dănilă | 30 iulie 2021, 5:01 PM | Sport

  0

  Attila Broșovszky, managerul clubului UTA, a făcut un apel la cei care urmează să asiste duminică seara la meciul pe care Bătrâna Doamnă îl va susține împotriva grupării FCSB.

  „La cerința și dorința Suporter Club UTA, am dori să anunțăm dorința lor, dar și a noastră, de a vedea pe toată care va lua loc în tribune îmbrăcată în roșu la meciul de duminică seara, cu FCSB”, a spus Attila Broszovsky la conferința de presă din această după amiază.

  Culoarea roșie este culoarea principală a grupării arădene, iar ea se găsește în proporție de peste 80 la sută pe echipamentul cu care UTA își dispută meciurile de acasă. Îndemnul la un stadion în roșu a apărut de mai multe zile pe rețelele de socializare, Suporter Club UTA fiind cu inițiativa, iar Ultras Arad a venit cu un mesaj:

  „Roșul este culoarea iubirii. E o culoare care reprezintă în primul rând pasiune, dar poate semnifica și curaj, ambiție, furie sau determinare. Este înfățișarea sângelui… Îți atrage privirea și îți crește pulsul. Te provoacă la luptă.
  ROȘUL este culoarea noastră, a utiștilor.

  O nuanță de roșu l-a fermecat, cândva, pe baronul Neuman și acesta a desăvârșit-o. Acum ROȘUL este la fiecare pas în tot Aradul. De aceea, duminică, vrem un stadion plin numai cu tricouri roșii! Vrem ca peluza și tribunele să se unească sub aceeași culoare!

  PS. Dacă dorești să contribui la cromatică, dar nu ai în garderoba de suporter un tricou roșu, magazinul oficial 1945.ro îți stă la dispoziție în fiecare zi la stadion!

  DUMINICĂ… TOȚI ÎN ROȘU!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.