sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Duminică, pe scena Trupei Marionete, se joacă spectacolul „Prostia omenească”

  de Special Arad | 29 septembrie 2022, 7:21 PM | Cultură

  0

  Un spectacol interactiv, inspirat de celebra poveste scrisă de Ion Creangă acum mai bine de 140 de ani. Un spectacol într-o montare dinamică, cu mult haz, care îmbină jocul de actor, mânuirea de marionete și mijloace de expresie diverse: pantomima, clovneria, cântul și dansul. „Prostia omenească”  este  poveste cu tâlc, care prinde viață într-o formă aparte, pe scena Trupei Marionete, duminică, 2 octombrie, de la ora 11:00, jucată de actorii: Oana Rogojină și Cristian Bordaș.

  „Acțiunea spectacolului nostru este plasată undeva la țară, lângă Arad, în ograda unui cuplu – el ardelean, ea moldoveancă – a căror viața zilnică se derulează în armonie totală cu radioul si emisiunile neîntrerupte ale televiziunilor în goană după o audiență de vârf. Cu urechea la radio și cu ochii lipiți de ecranul TV cât e ziulica de lungă, uitând pentru o clipă de munca din gospodărie, cei doi hotărăsc să nu mai fie doar simpli consumatori media și să devină ei înșiși producători de televiziune. Și așa se naște o noua emisiune: Sătenii au talent!”, spun creatorii spectacolului.

  Regia spectacolului este una colectivă. La fel și scenografia.

  Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la casieria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10:00 – 14:00, duminică până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10:55.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.