Dumbrăvița, sub ape: „Welcome to DumbrăVeneția”

  de - | 17 august 2020, 8:18 AM | Regional

  0

  Ploaia de ieri după amiază a dat peste cap localitatea Dumbrăvița, comuna vecină cu orașul Timișoara. Canalizarea nu a mai făcut față și apa s-a revărsat pe străzi, ajungând până la genunchi și intrând în curțile caselor.

  Un localnic a filmat inundația din curtea sa, comentând: „Așa arătă curtea mea cu apă din canalizare. Din păcate pe video nu pot să-i trimit un miros că i-aș da direct la Victoraș (Victor Malac, primarul din Dumbrăvița, n.a.) în casă. Mizerii ce sunteți”. S

  Localnicii au postat mai multe înregistrări cu inundațiile din localitate, unul dintre ei comentând „Welcome to DumbrăVeneția”.

  Citește mai departe cu click pe pressalert.ro

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.