joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Duckadam: „Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

  de - | 18 mai 2020, 8:31 AM | Sport

  1

  Fostul portar al Stelei, arădeanul Helmuth Duckadam, a avut o intervenție la postul de televiziune ProX, în care a vorbit despre măsurile anti-coronavirus, dar și despre reluarea fotbalului.

  „Am luat-o razna de tot! Hai să jucăm (n.r. – fotbal) cu mănuşi atunci. Sunt măsuri exagerate. Am înţeles, e pandemie….Dar se mai dau şi bani ca să se scrie că unii au murit de COVID. De ce nu ne uităm că avem epidemie de rujeolă?”, a spus „Eroul de la Sevilla”

  „Mi se par măsuri exagerate. Uitaţi ce se întâmplă în supermarketuri sau pieţe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile şi restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înţeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase?

  Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecţi regulile militare. De ce se mai începe fotbalul? Că alte sporturi, ca voleiul sau handbalul, nu încep. O să vină Poliţia să vadă dacă stăm la distanţă de 2 metri sau dacă am făcut duş la vestiare? Stau jucătorii distanţaţi pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a continuat Duckadam.

  „Ni se spune că putem pleca la mare sau munte dacă avem proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci nu plecăm. Stăm acasă. Să mă duc în scop recreativ? Păi fac trei ore dus și trei ore întors până la munte. Îmi mai rămân două ore de stat pe acolo pentru că nu ai unde să te cazezi. I-am zis soției să mergem în concediu în Germania. Mă întreba cum să facem asta pentru că nu se poate ieși. I-am spus să ne înscriem pe o listă din aceea pentru a pleca în Germania la cules de căpșuni. Mergem și la Munchen s-o vedem pe mama. Așa putem pleca din țară. Cred că e singura variantă”, a încheiat Helmuth Duckadam la Pro X.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnul Duckadam vede foarte clar cum stau lucrurile.Chiar daca exista momentan o viroza mai „speciala”,exista sí o prostire pe masura a oamenilor.Am ajuns la o forma de superstitie ín care ne speriem unul pe celalalt.Cine are timp sa mai rasfoiasca putin istoria omenirii,va vedea ca au mai fost perioade de intunecare a mintii popoarelor.Cu stiinta sí tehnologia suntem in sec.21,dar cu mentalitatile in evul mediu.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.