Dublul atentat de la Ankara a fost comis de doi kamikaze, afirmă biroul premierului turc. Bilanţul atacului a ajuns la 97 de morţi

  de - | 12 octombrie 2015, 11:15 AM | Internaţional

  0

  Doi bărbaţi kamikaze au comis cele două atacuri devastatoare cu bombă, în acest weekend la Ankara, a afirmat Biroul premierului turc duminică, anunţând că bilanţul a ajuns la 97 de morţi, relatează AFP în pagina electronică.

  “Munca de identificare a cadavrelor celor doi bărbaţi terorişti care au comis atacurile sinucigaşe cu bombă continuă”, anunţa Biroul premierului Ahmet Davutoglu într-un comunicat.

  Atacul, cel mai sângeros din istoria modernă a Turciei, s-a soldat cu 97 de morţi, potrivit aceleiaşi surse.

  Un bilanţ anterior anunţa 95 de morţi.

  În total 92 dintre victime au fost identificate şi se lucra la identificarea celorlalte, potrivit biroului.

  Partidul Democratic al Poporului (HDP, prokurd) a afirmat că bilanţul a urcat până la 128 de morţi, însă autorităţile nu au confirmat anunţul.

  Sursa: Mediafax

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.