joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atac terorist în Ankara, lângă Parlament și sediul Poliției

  de - | 1 octombrie 2023, 11:42 AM | Internaţional

  0

  captură video TRT World

  Atac terorist în Turcia, la Ankara, lânga sediul Parlamentului. O explozie puternică s-a produs duminică dimineaţa în centrul capitalei Ankara, în apropiere de Parlamentul turc care urmează să-şi reia activitatea în cursul zilei după vacanţa de vară, informează Digi24, citând AFP.

  Ministerul de Interne turc a anunţat că explozia este un „atentat terorist”.

  „Doi terorişti au apărut la bordul unui vehicul utilitar în jurul orei 09:30 locală (06:30 GMT) la intrarea în incinta Direcţiei Generale de Securitate a Ministerului de Interne şi au comis un atentat cu bombă”, a declarat ministerul, precizând că în urma atacului doi poliţişti au fost răniţi uşor.

  Potrivit presei turce, schimburi de focuri s-au auzit în zona din apropierea clădirii Parlamentului, unde se află de asemenea mai multe ministere. Ministrul turc de Interne Ali Yerlikaya precizează că unul dintre atacatori „s-a detonat”, iar „celălalt terorist a fost neutralizat”.

  Citește mai mult pe digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.