Duble prezențe pe podiumuri și Recorduri Personale pentru atleții CSU Arad

  de Special Arad | 1 February 2023, 2:06 PM | Sport | Știri Arad

  0

  În weekend-ul 21-22 ianuarie s-a desfășurat la București etapa 1 a Campionatelor Naționale rezervate categoriilor Seniori , Tineret și Juniori1.
  La această competiție, sportivii pregătiți de antrenorul Gabriel Boga , au avut un debut promițător pentru sezonul indoor ce urmează.
  Astfel, Vidrea Răzvan a luat aurul în proba de 1500m cu un nou record personal – 3:53.87 ceea ce reprezintă un start foarte bun pentru sportiv, în timp ce noul atlet legitimat la CSU Arad, Adelin Pop a luat medalia de bronz la categoria seniori, și două de argint la categoriile Tineret și Juniori1 tot în proba de 1500m .
  A doua zi Coman Nicola Marian a luat medalia de bronz în proba de 800 m în timp ce Adelin Pop a cucerit aurul la Juniori , argintul la Tineret și Bronzul la Seniori în aceeași probă reușind totodată și un record personal – 1:54.04, iar Zatic Alexandru a reușit să cucerească Bronzul în proba de 200m la categoria Seniori.
  În weekendul 28-29.01 ianuarie a fost programată Cupa RMA, o competiție devenită deja tradițională, ce s-a desfășurat în Sala „Ioan Soter” din cadrul CSNB București, unde noua sportiva a clubului condus de Ovidiu Serban, Florea Maria Claudia a cucerit aurul în proba de 800 m și argintul în proba de 1500m la categoria Seniori, tot la această competiție Coman Nicolae a cucerit aurul în proba de 3000m.
  Totodată noua generație de atleți arădeni, antrenați de doamna antrenoare Olivia Brosovszki , legitimați la CSU,  s-au comportat foarte bine la prima competiție Indoor din acest an.
  Laza Emanuel a reușit o prestație foarte bună atât în proba de 400m cu o performanță de 56.06 , în timp ce în proba de 800 m a reușit performanța de 2:07.95.

  -Blidar Alexandru a participat tot la proba de 800m reușind performanța de 2:12.65

  – Matus Robert Madalin a participat la săritura în lungime , reușind performanța foarte bună de 5.87

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.